Bonusten kertyminen

Huom. Bonusten antaja ei ole Fiiliz.fi- sivusto tai sen taustayhtiöt, vaan liikkeet itse valitsemallaan bonusprosentilla (0-15%). Bonusta antavat liikkeet on merkattu sivustolle bonusmerkinnällä. Fiiliz.fi- sivusto ja järjestelmä toimii liikkeille alustapalveluna ja toimittaa ainoastaan liikkeille bonuslaskurit käyttöön. Fiiliz.fi- sivustolta pääset myös tarkistamaan kertyneiden bonustesi määrän omilla käyttäjätunnuksillasi, mikäli olet rekisteröitynyt sivuston käyttäjäksi.

Fiiliz.fi - sivuston kautta voit kerryttää itsellesi bonusta kampaamoissa, partureissa, kosmetologeilla, hierojilla ja muissa kauneudenhoitoalan yrityksissä asioidessasi. Bonusta antavat myös jotkut kuntosalit sekä terveysalan yritykset. Bonusten kertyminen edellyttää, että olet varannut aikasi liikkeeseen netin kautta ja olet rekisteröitynyt Fiiliz.fi- sivuston käyttäjäksi. Rekisteröityminen, kuten aikojen varaaminenkin tämän sivuston kautta on ilmaista. Rekisteröityä voit esimerkiksi tästä.

Sivustoltamme löytyvät yritykset myöntävät bonusta asiakkailleen 0-15%. Kaikilla yrityksillä ei ole bonukset käytössä, mutta suurin osa liikkeistä antaa vähintään 5% bonusta.

Yritykset joista saat kerrytettyä bonusta, on merkattu sivustolle bonusmerkinnällä.

Esimerkki: Varaat kampaamosta X ajan ja menet paikalle kampaamo X:ään varaamanasi ajankohtana. Sinulta leikataan hiukset ja tästä sinulta veloitetaan 15€ arvoinen veloitus. Maksat veloituksen paikanpäällä kampaamo X:ssä (kyseisen 15€ summan) ja he myöntävät 10% bonusta. Näet tämän kertyneen henkilökohtaisen bonuksesi myös omista tiedoistasi henkilökohtaisilla fiiliz.fi sivuston käyttäjätunnuksillasi.

Seuraavalla kerralla varaat jälleen ajan samasta kampaamosta X ja voit maksaa osan käyntisi veloituksesta noilla kertyneillä bonuksillasi, jotka ovat tässä tapauksessa 1,5€ (10 % 15 €:sta) tai voit säästää bonuksia myöhemmäksi ja maksaa myöhemmin vaikka koko käyntisi veloituksen niillä.

Tämän vuoksi tulisi aina käyttää samaa käyttäjätunnusta, jolle nuo bonukset kertyvät. Mikäli haluat vaihtelua tai tarvitset jonkun toisen yrityksen palveluita, voit toki kerryttää bonuksia muihinkin fiiliz.fi - sivustolta löytyviin alan yrityksiin, mutta bonukset ovat aina yrityskohtaisia eli käytettävissä ainoastaan siihen yritykseen, josta olet niitä kerännyt.

Erilliset muut yritysten tarjoukset ja kampanjat, sekä kaikki hinnoitteluun liittyvät seikat hoitaa yritys itse, ei Fiiliz.fi - sivusto tai sen taustayhtiöt. Lisätietoja löydät yleisistä toimitusehdoistamme.

HUOM. Bonus kertyy ainoastaan yrityksen tarjoamista palveluista, ei myydyistä tuotteista (esimerkiksi shampoo). Bonukset vanhenevat automaattisesti, mikäli asiakkaan viimeisimmästä varauksesta on kulunut yli vuosi. Mikäli liike päättää lopettaa bonusten antamisen asiakkailleen TAI liike lakkaa käyttämästä Fiiliz järjestelmää, toimittaa Fiiliz.fi liikkeille käyttäjäkohtaisen listauksen heille kerrytetyistä bonuksista, jotka ovat vielä lunastamatta. Liike itse vastaa oman käytäntönsä mukaisesti loppujen bonusten hyvittämisestä asiakkailleen. Uutta bonusta ei tämän jälkeen asiakkaille kyseisestä liikkeestä enään kerry.

Fiiliz.fi - sivusto, järjestelmä tai sen taustayhtiöt eivät ole koskaan missään tilanteessa vastuussa bonusten kertymisestä, oikein kirjauksesta tai lunastamisesta tai mistään muustakaan seikasta, josta asiakas tai yritys toivoo itselleen korvausta bonusten osalta.