Järjestelmää käyttää jo lukuisia yrityksiä eri toimialoilta ympäri suomen. Tältä sivustolta löydät ainoastaan sellaiset yritykset, jotka ovat erikseen maksaneet näkyvyydestä fiiliz.fi - sivustolla.

Yrityksille infoa järjestelmästä sekä hinnasto

Tilaa tästä veloituksetta Fiiliz viikon tutustumiskäyttöön!

Fiiliz järjestelmä on nykyaikainen ratkaisu niin kauneudenhoito-, liikunta- kuin terveysalankin yrityksille. Järjestelmä soveltuu hyvin myös muille aloille.

Järjestelmän avulla saadaan tehostettua yrityksen myyntiä, sekä säästettyä henkilökunnan aikaa. Järjestelmä on myös ratkaisu asiakkaiden toiveeseen. Nykypäivänä aika palvelulle halutaan varata silloin kun se asiakkaalle sopii, myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Järjestelmä pitää sisällään mm. nettiajanvarauksen, kassapalvelun, asiakasrekisterin, tuotehallinnan, varastosaldot, kattavat raportit, työvuorosuunnittelun sekä yrityksen markkinointimahdollisuudet. Laatua markkinoiden edullisimpaan hintaan! Hinta alk. 2,50€ / käyttäjä / kk. Alareunasta löydät useita järjestelmäämme suosittelevia alan yrityksiä.

Hinnasto 24.7.2017 alkaen:

Palvelupaketti Fiiliz 19,90€ / yritys tai liike (sis. max. 3 käyttäjää). Lisäkäyttäjät (myös erilliset toiminimet) 5€ / käyttäjä / kk.
Palvelupaketti Massa 99€ / kk (sis. rajattoman määrän käyttäjiä ja toimipaikkoja).
Palvelupaketti GO 2,50€ / käyttäjä / kk. Toimipaikoista veloitetaan lisäksi 13€ / toimipaikka.
Näkyvyys sivustolla 6€ / kk (vapaaehtoinen)
Aloitusmaksu 25€ (sisältää online upotuksen yrityksen omille sivuille)
Bonuslaskurit 3€ / yritys tai liike / kk (vapaaehtoinen)
Sms-muistutukset 24h ennen ajan varanneille 0,15€ / viesti (vapaaehtoinen)
Sms-markkinointiviestit 0,15€ / viesti (vapaaehtoinen)
Sähköpostimarkkinointi joukkoviesti periaatteella 0,09€ / viesti (vapaaehtoinen)
Kotisivut yritykselle 25€ / kk (36kk). Sis. max. 3 välilehteä sekä mobiiliversion. Lisävälilehdet 3€ / lisävälilehti / kk (36kk) (vapaaehtoinen)

Huom. sivustoltamme löytyy ainoastaan sellaiset yritykset, jotka ovat tilanneet käyttöönsä näkyvyyden sivustolla. Muilla järjestelmää käyttävillä yrityksillä on online upotus ajanvaraukseen ainoastaan omilla kotisivuillaan. Näkyvyys sivustolla on hyvä ja edullinen mainostila yrityksille oman mainostamisen ohella, sillä sivustolla on tuhansia kävijöitä kuukaudessa.

Fiilizeltä saa halutessaan tilattua itselleen myös uudet kotisivut samassa yhteydessä erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Kaikki ilmoitetut hinnat ovat alv. 0% hintoja, joten niihin lisätään laskutushetkellä alv. 24%. Laskutus 3-6kk välein riippuen laskutusjaksoista. Laskutuslisä 0€ / lasku sähköpostilaskuissa ja 5€ paperilaskuissa. Laskutamme aina sähköpostitse, ellei yritys ole itse toisin toivonut.

Maksumuistutuksista perimme 10€ / maksumuistutus suuruisen muistutusmaksun sekä mahdolliset korot. Korko on 13%. Toinen maksumuistutus lähetetään aina myös kirjeitse ja siihen lisätään myös 5€ suuruinen paperilaskutuslisä.

Palvelupaketin tilatessaan, on sopimus aina toistaiseksi voimassaoleva, 3kk irtisanomisajalla. Tutustimiskäytössä ei ole irtisanomisaikaa ennen varsinaisen sopimuksen käynnistymistä. Alla lisää tietoa tutustumiskäytön tilaamisesta.

Suosituskäytäntömme jo järjestelmää käyttäville yrityksille:

Suosittele meitä jollekkin toiselle yritykselle, saat seuraavan kahden kuukauden kuukausimaksut veloituksetta. Mitä enemmän suosituksia, sitä enemmän veloituksettomia kuukausia. Veloituksettomien kuukausien saaminen edellyttää, että suositusyritys ottaa palvelun myös käyttöönsä. Suositusyrityksen tulee varata demoaika sähköpostitse tai kotisivujemme kautta ja mainita demoajan varaamisen yhteydessä kuka yritys Fiiliziä suositteli. Demoajan varaaminen ei velvoita koskaan tai missään tilanteessa palvelun tai järjestelmän käyttöön tilaamista, mutta hyvin usein johtaa siihen demon näkemisen jälkeen.

* Veloitukseton kuukausi koskee aina palvelupaketin osuutta

Tilaa demoesittely tai tutustumisjakso:

Voit myös tilata järjestelmän suoraan tutustumiskäyttöön viikoksi veloituksetta. Tällöin kuitenkin tilaus tulee irtisanoa ennen tutustumiskäytön päättymistä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@fiiliz.fi tai muussa tapauksessa tilaus astuu viikon tutustumiskäytön jälkeen voimaan automaattisesti ja veloitukset sekä irtisanomisajat astuvat voimaan hinnaston ja sopimuksen mukaisesti.

Tilaamalla viikon tutustumiskäytön, saa yritys ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen käyttäjätunnukset sekä salasanan, jonka pystyy halutessaan vaihtamaan kirjauduttuaan palveluun. Kirjautuminen tämän sivuston etusivulta kohdasta kirjaudu tästä. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla tulee hyväksyä sopimusehdot. Sopimusehdot löytyvät myös järjestelmästä vasemmasta palkista kohdasta hinnat ja sopimusehdot. Sopimusehdot luettavissa myös etukäteen tämän sivuston alareunassa kohdasta sopimusehdot yrityksille.

Tilaa Fiiliz tutustumiskäyttöön viikoksi veloituksetta tästä Varaa itsellesi veloitukseton demoesittely järjestelmän käytöstä tästä

Referenssiyrityksiämme ovat mm.

Hiushuoltamo Helga, Kauneusstudio Go, Nfix, Haagan hierontaklinikka, Hajusteeton kauneushetki, Maarit Kumpulainen, Hyvän olon hoitola Hehku & Jalkahoitola Päkiä!

Palvelusopimus

Lataa tästä palvelusopimuksemme PDF -muodossa